Compromís i il.lusió

Tina Ridge,


Setembre 1979. Gairebé com una alumna més començo a St. Paul’s School. Tenia 22 anys, molta il.lusió i un ferm compromís amb la meva feina. Compromís i il.lusió que no he perdut mai.

Era conscient que no sabia res i que totes les persones que treballaven a l’escola serien els meus mestres, que tot ho havia d’aprendre. I així ha estat. Durant aquest 40 anys ni un sol dia he deixat d’aprendre. He après molt dels meus companys, de les famílies i sobre tot moltíssim de tots els meus alumnes. Ells, amb les seves necessitats, opinions, afecte, complicitat i experiències pròpies, són uns veritables mestres. Les seves inquietuds i demandes són el motor per continuar aprenent amb ells i per ells.

Han anat passant els anys i el meu compromís amb l’escola, els companys, les famílies i els alumnes s’ha anat refermant. Estic convençuda que la nostra feina és molt important, tot el que fem. Però la més important és la transmissió de valors ètics i morals. Segur que aquesta és la nostra prioritat. Penso que la formació en valors, que és una de les bases educatives de la nostra escola, és el que fa que els nostres alumnes siguin diferents. He sortit molt fora de l’escola amb ells, colònies, excursions i viatges, i sempre ens han felicitat pel seu comportament, respecte i educació. Aquest és el nostre orgull.

Setembre 2019. Quaranta anys desprès acabarà aquesta etapa i sempre em sentiré orgullosa i agraïda per tots aquests anys i per tanta gent meravellosa que he tingut la sort de conèixer. Moltes gràcies.

Comentarios


Para comentar, por favor inicia sesión o crea una cuenta
Modificar cookies